Бүтээгдэхүүний тухай:
Аньс нь С витамин маш ихээр агуулдаг Ардын эмнэлгийн практикт аньсны чанамал шүүсийг үе мөчний үрэвсэл ,подагро, гүйлгэлт ,ходоодгы хүчил багасалттай гастрит өвчнүүдийн үед хэрэглэхээс гадна ялангуяа шүүс нь сахарын өвчин цусны даралт ихдэхэд хэрэглэнэ
Найрлага:
Найрлаганд байгалийн зэрлг жимс орсон тул зөөлөн эд болон үр хальс нь хөвж тунахна
Хэрэглэх заавар:
Цэвэр буцалсан усанд найруулж ууна. Найруулснаас хойш 24 цагийн дотор хэрэглэнэ
No comments:
Post a Comment